ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на посаду директора Михайлівського ліцею Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області
опубліковано 02 травня 2022 року о 11:02

Найменування закладу:

Михайлівський ліцей Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області.

 

Місцезнаходження закладу:

52552, Дніпропетровська область, Синельниківський район, село Михайлівка, вулиця Шкільна, будинок 37, e-mail: szs-mih@ukr.net.

 

Найменування посади:

директор

 

Умови оплати праці:

Згідно з штатним розписом – 16 тарифний розряд.

До заробітної плати обов’язково нараховуються: надбавка за престижність педагогічної праці та надбавка за вислугу років, які встановлюються відповідно до чинного законодавства.


Кваліфікаційні вимоги:

До участі у конкурсі може бути допущена особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної роботи (науково-педагогічної) та/або роботи на керівних посадах не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії такі документи:

заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України „Про захист персональних даних”;

автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

копію паспорта громадянина України;

копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної, керівної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

довідку про відсутність судимості;

довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Зазначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії з 03.05.2022 року за адресою: 52500, Дніпропетровська область, м. Синельникове, вул. Каштанова,19, виконавчий комітет Раївської сільської ради, відділ з гуманітарних питань.

Особа, уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Павлова Світлана Миколаївна, заступник начальника відділу з гуманітарних питань виконавчого комітету Раївської сільської ради, моб. тел.: 0968307818, e-mail: svetnik_pav@ukr.net .


Кінцевий термін подачі документів: 23.05.2022 року.

Оприлюднення на вебсайті Раїської сільської ради переліку осіб, яких допущено до участі у конкурсі: до 31.05.2021 року.

Термін для ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування: з 01.06.2022 року по 07.06.2022 року.

Дата проведення конкурсу: 08.06.2022 року.

Місце проведення конкурсу: 52500, Дніпропетровська область,                      м. Синельникове, вул. Каштанова, буд. 19, виконавчий комітет Раївської сільської ради, зала засідань.

 

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється державною мовою за результатами:

перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України „Про освіту”, Закону України „Про повну загальну середню освіту” та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, яка здійснюється шляхом письмового тестування (20 питань із загальної кількості питань відповідно до переліку, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 року № 654 „Щодо примірного переліку питань”);

  • перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

 

Оголошення результатів конкурсу: 10.06.2022 року.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux